LiZeT-coach opleiding - 10 mei - EXTRA opleiding

Lizet
10mei

Enkel voor partners van de Taborgroep

Ook het gevoel dat het zelforganiserend potentieel en talent van je team nog niet ten volle is aangeboord? Nog niet de juiste aanvliegroute gevonden om daarin winst te boeken?

Schrijf je dan in voor de LiZeT-coach opleiding. LiZeT is een acroniem en staat voor Loopbanen in Zelforganiserende Teams. 

De opleiding bestaat uit een mix van kennisdeling en praktische toepassing. We vertrekken vanuit een aantal belangrijke inzichten rond duurzaam loopbaanbeleid en zelforganiserende teams als kapstok en gaan aan het experimenteren met de diverse LiZeT-methodieken. Van denken over naar zelf doen en beleven.  

We beperken het aantal deelnemers tot maximum 12 personen om deze leerdoelen en manier van werken maximaal te kunnen laten landen bij iedereen.  

  • Voor wie? Voor (meewerkend) teamcoaches, leidinggevenden en HR binnen partnerorganisaties van de Taborgroep. Wil je meteen een medewerker uit het team dat je coacht/leidt mee laten aansluiten zodat deze mee de bruikbaarheid van LiZeT kan inschatten? Dat kan.  
  • Wanneer? Dinsdag, 10 mei 2022 van 9u tot 16u30. 
  • Waar? Netwerkhuis van de Taborgroep, Molenaarsstraat 26 – 9000 Gent. 

Melissa Plasschaert (Taborgroep) zorgt voor een goede vlucht.  

Meer weten? Melissa.Plasschaert@tabor.be 

Ik help je graag

Melissa Plasschaert
Melissa Plasschaert