O2 - Introductie verbindende communicatie

verbindende communicatie
24apr

Begeleiding: Lieve Peeters & Veerle Follens, Taborgroep

Datum: maandag 24 april - 09u30-15u30

Locatie: Netwerkhuis

Je herkent het misschien wel: je wil de andere iets zeggen, maar het effect blijkt anders uit te draaien dan je verwacht en bedoelt. In plaats daarvan krijg je een heftige tegenreactie, of de andere gaat zwaar in de verdediging. Wanneer we erin slagen verbindend te communiceren, dan wordt de andere veel meer uitgenodigd constructief te reageren. Tegelijk is dat een vorm van zelfzorg: slaag ik erin te verwoorden wat ik voel bij deze situatie en waar ik zelf behoefte aan heb?

Tijdens deze workshop leren we waar verbindend communiceren uit bestaat, en vooral hoe we dat kunnen toepassen: in het werken met cliënten, met collega’s, thuis. We leren de bouwstenen van verbindende communicatie kennen en passen ze toe op dagelijkse situaties. Je gaat naar huis met een aantal concrete tips én hebt een eerste keer grondig kennisgemaakt met verbindend communiceren.

Deze workshop is een mix tussen een online en een offline aanbod: je kan een online deel thuis of op het werk verwerken, en we koppelen daar een workshop in groep aan in het netwerkhuis.

Deelnemen

  • Partners: GRATIS
  • Niet-partners kunnen enkel deelnemen op aanvraag (hilde.claeys@tabor.be) en mits betaling.

 

Lees hier het volledig aanbod van de Zuurstofdagen. (ISSUU link toevoegen en verwijzen naar pdf-bestand)

Ik help je graag

HIlde Claeys
Hilde Claeys