Degustatie Quality Cooking @ Smart Cost

Kookworkshop
29jun

Veel organisaties zoeken mogelijkheden om gezond en goedkoop te koken. De Taborgroep is uitgenodigd op een kook-degustatie georganiseerd door Bidfood. 

20 personen kunnen deelnemen. Het leernetwerk voeding maar ook mensen daarbuiten zijn welkom.

Op donderdag 29 juni organiseert Bidfood samen met UFS een workshop “Quality Cooking@Smart Cost” en dit voor een selecte groep van 20 personen.

Deze workshop zal geanimeerd worden door chef Yves Mattagne (bekend van de Seagrill en nu La Villa Lorraine met 2 Michelin sterren) en chef Wesley van UFS.

Het thema zal gaan rond foodcost in het kader van ons Bidfood thema “Efficency Postive – Quality Cooking@Smart Cost”.

De opdracht van de twee chefs zal dus zijn om goedkope maar wel kwalitatieve gerechten (met een wow factor) aan jullie voor te stellen.

Jullie nemen niet zelf deel aan de workshop maar zullen wel het resultaat mogen proeven.
In totaal zullen er 3 gerechten worden voorbereid met telkens één UFS product in de kijker (Bouillons, Basissauzen/afgeleide sauzen en Prof. Poederfonds).

Vanaf 12u30 is er dan ook een receptie met drank en hapjes voor jullie en Yves Mattagne die beschikbaar zal zijn voor al jullie vragen.
Hieronder een overzicht van de planning:

 

 

DETAILS

Deze workshop zal plaatsvinden bij het Miele Experience Center gevestigd te Louiselaan 3, 1060 Saint-Gillis. 

 

10u

Welcome with coffee

 

10u30

  • Degustation 1 with tasting

Focus: Bouillons

  • Degustation 2 with tasting

Focus: Basissauzen/afgeleide sauzen

  • Degustation 3 with tasting

Focus: Prof Poederfonds

 

12u30

Start reception with cava & hapjes by Yves

Chefs available for Q&A

14U00

END

Goodiebag

 

Meer info bij Adinda Taelman, adinda.taelman@tabor.be.

 

Ik help je graag

Adinda
Adinda Taelman