Veel organisaties zoeken mogelijkheden om gezond en goedkoop te koken. De Taborgroep is uitgenodigd op een kook-degustatie georganiseerd door Bidfood.
20 personen kunnen deelnemen. Het leernetwerk voeding maar ook mensen daarbuiten zijn welkom.
Op donderdag 29 juni organiseert Bidfood samen met UFS een workshop “Quality Cooking@Smart Cost” en dit voor een selecte groep van 20 personen.
Deze workshop zal geanimeerd worden door chef Yves Mattagne (bekend van de Seagrill en nu La Villa Lorraine met 2 Michelin sterren) en chef Wesley van UFS.
Het thema zal gaan rond foodcost in het kader van ons Bidfood thema “Efficency Postive – Quality Cooking@Smart Cost”.
De opdracht van de twee chefs zal dus zijn om goedkope maar wel kwalitatieve gerechten (met een wow factor) aan jullie voor te stellen.
Jullie nemen niet zelf deel aan de workshop maar zullen wel het resultaat mogen proeven.
In totaal zullen er 3 gerechten worden voorbereid met telkens één UFS product in de kijker (Bouillons, Basissauzen/afgeleide sauzen en Prof. Poederfonds).
Vanaf 12u30 is er dan ook een receptie met drank en hapjes voor jullie en Yves Mattagne die beschikbaar zal zijn voor al jullie vragen.
Hieronder een overzicht van de planning:
DETAILS
Deze workshop zal plaatsvinden bij het Miele Experience Center gevestigd te Louiselaan 3, 1060 Saint-Gillis.
10u
Welcome with coffee
10u30
- Degustation 1 with tasting
Focus: Bouillons
- Degustation 2 with tasting
Focus: Basissauzen/afgeleide sauzen
- Degustation 3 with tasting
Focus: Prof Poederfonds
12u30
Start reception with cava & hapjes by Yves
Chefs available for Q&A
14U00
END
Goodiebag
Meer info bij Adinda Taelman, adinda.taelman@tabor.be.