DIGITAAL HET NIEUWE NORMAAL- Patrick De Sutter

FFT
07jul

Eind maart en daarna eind mei hadden we een beleidsdag gepland. Die kon niet doorgaan. Maar we hebben jouw mening nodig! Een beleidsplan voor het netwerk, dat maak je namelijk samen. Daarom een andere aanpak: kies je BUBBEL, duik in een thema en zeg je gedacht!

 Iedereen heeft het druk, en lange termijn plannen van de Taborgroep staan waarschijnlijk niet op nr. 1 van je todo-lijst. Wat we vragen van jou, is max. 2u tijd: max. een half uur voorbereiding, anderhalf uur interactie, met een kleine groep van collega’s die ook over hetzelfde topic willen van gedachten wisselen. We doen het zo:

  1. Onze fantastische, wendbare experten hebben voor jou één en ander in petto: via een kort videofragment, een artikel, een blog, een … geven ze, binnen hun domein, hun visie op de toekomst. Post Corona, en ook verder. De horizon ligt ergens richting 2025 .

  2. Een interactieve bubbelsessie, met een kleine groep over dit topic, meestal online (via MS teams) . Centrale vraag: welke ontwikkelingen zijn belangrijk voor het netwerk van de Taborgroep? Waar moeten we op inzetten, en hoe kan dat er dan uitzien?

  Schrijf je hier in!

DIGITAAL HET NIEUWE NORMAAL- 7-7 om 15u-16u30
Patrick De Sutter - digtaal adviseur Digiraf

In een sneltempo is digitaal leren en overleggen het nieuwe normaal geworden. Daarnaast zijn er een hoop uitdagingen waarbij slimme technologie ons als sociale ondernemingen en scholen kan helpen. Patrick kijkt met ons op wat er komt, en hoe we hierop kunnen anticiperen. Hij daagt ons uit om digitaal te denken en te doen.

Patrick is digitaal adviseur voor non-profit. Hij zorgt voor vlottere processen door het juiste evenwicht te zoeken tussen technologie en mensen. Maar bovenal staat de mens centraal.

Ik help je graag

Brecht De Schepper
Brecht De Schepper