FFT-INFORMATIE EN COMMUNICATIE - Eric Goubin

FFT
19jun

Eind maart en daarna eind mei hadden we een beleidsdag gepland. Die kon niet doorgaan. Maar we hebben jouw mening nodig! Een beleidsplan voor het netwerk, dat maak je namelijk samen. Daarom een andere aanpak: kies je BUBBEL, duik in een thema en zeg je gedacht!

 Iedereen heeft het druk, en lange termijn plannen van de Taborgroep staan waarschijnlijk niet op nr. 1 van je todo-lijst. Wat we vragen van jou, is max. 2u tijd: max. een half uur voorbereiding, anderhalf uur interactie, met een kleine groep van collega’s die ook over hetzelfde topic willen van gedachten wisselen. We doen het zo:

  1. Onze fantastische, wendbare experten hebben voor jou één en ander in petto: via een kort videofragment, een artikel, een blog, een … geven ze, binnen hun domein, hun visie op de toekomst. Post Corona, en ook verder. De horizon ligt ergens richting 2025 .

  2. Een interactieve bubbelsessie, met een kleine groep over dit topic, meestal online (via MS teams) . Centrale vraag: welke ontwikkelingen zijn belangrijk voor het netwerk van de Taborgroep? Waar moeten we op inzetten, en hoe kan dat er dan uitzien?

  Schrijf je hier in!

INFORMATIE EN COMMUNICATIE - 19-06 om 10u30 -12u
Eric Goubin – Kortom vzw en Thomas More

Fake news enerzijds, en veel meer vertrouwen op wetenschappers anderzijds. Helemaal digitaal en toch veel analoge communicatie. Big data in onderwijs en social profit? Feit of fictie? Wat kunnen we er mee en wat vooral niet? Hoe zit dat dan privacy en zo? Wat betekent dit voor onze communicatie? En wat is de rol van het netwerk in dit verhaal?

 

Eric Goubin is docent en onderzoeker bij Thomas More hogeschool en Kortom vzw. Met het accent op overheid en social profit specialiseerde hij zich in communicatie, innovatie en sociale inclusie.

 

Ik help je graag

Brecht De Schepper
Brecht De Schepper