Herbronnen voor 50+

50+
17apr

Met goesting de laatste loopbaanfase tegemoet ...

Waarom? 

  • Wil je je ervaren werknemers, het goud van je organisatie, de kans geven om te reflecteren over hun loopbaan, hun talenten en hun behoeften?
  • Wil je medewerkers met maximale energie tot aan het einde van hun loopbaan?

Dan is dit voor hen een mooi cadeau.

  • Wil je als werknemers bewuster de regie nemen op je laatste loopbaanperiode, stap dan nu met dit aanbod naar jouw leidinggevende, want hier ben je aan het goeie adres.

Door kennis te maken met de sterkte van je levensfase en op zoek te gaan naar bezieling en drijfveren, focussen we op ‘goesting’ vinden om vitaal en met passie aan het werk te blijven tot aan ons pensioen.

 

Hoe?

We doorlopen een traject dat inzicht geeft in je eigen behoeftes, krachten, drijfveren en ontwikkelwensen. We vertrekken vanuit de levensfase waarin we zitten. We gaan op zoek naar de bezieling en motivatoren die vandaag aanwezig zijn - en die mogelijks verschilt van wat vroeger aan de orde was. Van daaruit gaan we zoeken naar nieuwe energiebronnen, naar zingeving. We maken die concreet, zoeken de voorwaarden en de hefbomen die nodig zijn om hier zelf meer de regie op te nemen.

Met deze informatie stippelen we voor onszelf een traject uit naar een deugddoend, zinvol loopbaanvervolg dat vooral gekenmerkt wordt door ‘goesting’.

Wat?

Thema’s die aan bod komen zijn:

  • Levensfases, en de plaats van werk in je leven
  • Jouw plaats in de organisatie, in de maatschappij
  • Hanteren van verminderd werkvermogen, nieuwe technologieën, veranderingen en generatieverschillen
  • Zelfleiderschap vergroten

Wanneer: Van woensdag 17 april 2024 (start:10u30) tot vrijdag 19 april 2024 (einde: 16u.)

Waar: Ter Helme, Kinderlaan 49-51, 8670 Oostduinkerke

Kostprijs (genoemde prijzen zijn onderhevig aan mogelijke prijsstijgingen van de accommodatie): 

  • Deelnemers uit de partnerorganisaties: 290 Euro
  • Niet-partners: 890 Euro

Annulatievoorwaarden: Bij annulatie binnen 14 dagen vóór aanvang van de opleiding wordt het inschrijvingsbedrag in rekening gebracht.

Begeleiding: Eva Lemay en Lieve Peeters

Inschrijven: online via onderstaande button. Is het maximum aantal inschrijvingen bereikt, laat je gegevens na op de wachtlijst. Komt er een plaatsje vrij, dan contacteren wij jou. 

Ik help je graag

E. L.
Eva Lemay