Opleiding junior leidinggevende (VOLZET)

Inhoud voor de driedaagse is ruim voorhanden. Maar hoe jouw programma er uitziet? Dat boksen jullie de eerste avond zélf in elkaar!
21okt

Jij aan de slag als leidinggevende, met tips en tools. In de opleiding krijg je geen 'les', maar ga je meteen aan de slag. 

Onze opleiding Junior Leidinggevende die in maart gepland stond en niet kon doorgaan, willen we graag schuiven naar 21, 22 en 23 oktober. Niet alle deelnemers van maart kunnen ook deelnemen in oktober. Wie nog graag aansluit: inschrijven voor de opleiding junior leidinggevende van oktober kan tot 30 juni 2020. Klik hiervoor op de link.

‘Kan je studeren voor leidinggevende? - het zou een vraag uit een kindermond kunnen zijn. Het antwoord is weliswaar genuanceerd maar toch negatief: hét diploma daarvoor bestaat niet. 

In scholen en sociale ondernemingen is leiding geven een rol die een diverse invulling krijgt maar ook op verschillende manieren gestalte krijgt. Veel mensen … rollen er in. En dan ga je aan de slag, je zet jouw talenten in en schaaft andere punten bij, en voor je het weet ben je al snel een of meerdere jaren verder. 

In de Taborgroep kan je jaarlijks een compacte, intense, geïntegreerde opleiding 'leiding geven', toegankelijk voor directies, diensthoofden, teamcoaches, en dergelijke die maximaal drie jaar in hun rol aan de slag zijn. 

Uit een aanbod van 12 workshops stel je je eigen programma-lijn op. Er zit een helder kader rond leidinggeven achter, binnen een waardegerichte organisatie. Je krijgt handvaten, brillen, tools om onmiddellijk mee aan de slag te gaan. Op voorhand dagen we je al uit om stil te staan bij jouw leerdoelen aan de hand van een intakegesprek: een consultant die de workshops begeleidt zit samen met jou en jouw leidinggevende. 

Met die opleiding krijg je ook gratis toegang tot een 360° feedback-tool om later met je team, je collega's, jouw leiddinggevende een dialoog aan te knopen rond jouw leiding geven.

Welke inhoud komt allemaal aan bod? Denk aan workshops over: 

  • visie op leidinggeven én mijn stijl van leiding geven 
  • zelfzorg 
  • teamontwikkeling 
  • een feedbackcultuur samen maken 
  • omgaan met weerstand 
  • en vele andere 

 

In 2020 organiseren we voor het eerst een 'terugkomdriedaagse': leidinggevenden die het aanbod van de Junior Leidinggevende al gevolgd hebben maken samen werk van de volgende stap. Meer info zie actviteit Junior Leidinggeven Plus

Ik help je graag

HIlde Claeys
Hilde Claeys