VVAV Studiedag rond Duurzaamheid

VVAV studiedag
25nov

 

Één van de speerpunten in ons beleidsplan is duurzaamheid. 2 sprekers in de studiedag van de 'Vlaamse Vereniging Aankoopmanagers in Verzorgingsinstellingen' zijn adviseurs van de Taborgroep, nl. Chris De Clercq en Geertrui Vandist. Zij brengen “Wat is Duurzaamheid en hoe kopen we duurzaam aan?”

Programma

vvav Studiedag

Tabor is lid van VVAV. Iedereen kan lid worden van VVAV. Zie website => www.vvav.be

 

Toelichting VVAV:

De beroepsvereniging groepeert een honderdtal aankoopverantwoordelijken van zorgorganisaties uit de openbare en private sector:
- universitaire en algemene ziekenhuizen
- woonzorgcentra
- MPI''s
- revalidatiecentra
- ...

Het belangrijkste doel is om een netwerk te vormen tussen onze leden. Dat netwerk wisselt informatie en ervaringen uit rond allerhande aspecten die verband houden met het aankoop- en logistiek proces.

Sinds de wetgeving overheidsopdrachten in 2013 van kracht werd voor de hele zorgsector, is een goed netwerk belangrijker dan ooit. Zo kan uitwisseling van informatie rond marktverkenning, productspecificaties, leveranciersevaluaties en dergelijke leiden tot continu verbeterde lastenboeken.

Doorheen het jaar organiseren we diverse activiteiten zoals studiedagen, bedrijfsbezoeken, intervisies, seminaries, … waarbij we aankoopverantwoordelijken, juridische experten en soms ook leveranciers met elkaar in contact brengen.

Ik help je graag

Adinda
Adinda Taelman