We zijn er voor

Leidinggevende & Directie uit de social profit en onderwijs

De Taborgroep ondersteunt jou in niet-kernprocessen via netwerking, consult, opleiding en innovatie. Je ontmoet dynamische collega’s en breid je netwerk uit. Ontdek de mogelijkheden van dit netwerk, en engageer je om het samen sterker te maken.  

Check de agenda voor meer info over onze activiteiten, en schrijf je in op de nieuwsbrief. 

Mogelijkheden en voorwaarden voor partnerschap verkennen? Contacteer Mieke, de netwerkdirecteur van de Taborgroep.

Bestuurders uit social profit en onderwijs

De Taborgroep ondersteunt jouw organisatie in niet-kernprocessen via netwerking, consult, opleiding en innovatie. We geven ondersteuning bij strategische uitdagingen en lastige beslissingen. Als autonome partnerorganisatie bouw je mee aan een sterk organisatienetwerk. 

Mogelijkheden en voorwaarden voor partnerschap verkennen? Contacteer Mieke, de netwerkdirecteur van de Taborgroep.

Werknemers uit social profit en onderwijs

De Taborgroep versterkt de medewerkers in je organisatie via consulting en opleiding. Daarnaast kunnen ‘solofuncties’ voor ondersteuning vaak terecht bij collega’s uit andere partnerorganisaties. We leren van elkaar en versterken elkaar. We maken afspraken en ontwikkelen shared services, gezamenlijke tools en opleidingen. Samen staan we sterker. 

Check de agenda voor meer info over onze activiteiten, en schrijf je in op de nieuwsbrief. 

In Vlaanderen werken meer dan 300 0000 medewerkers in social profit sectoren. Nog een goede 180 000 mensen werken in onderwijs. We geloven dat gezonde en gelukkige medewerkers de beste ondersteuning kunnen bieden voor de tienduizenden klanten, cliënten, leerlingen en patiënten. De Taborgroep zet daarom in op HR-innovatie. We geven opleidingen via de zuurstofdagen en themaspecifieke opleidingen en zetten in op digitaal leren. 

Werkzoekenden in social profit en onderwijs

De Taborgroep, dat zijn ook 32 werkgevers die samen meer dan 60 organisaties vertegenwoordigen. Zij stellen zo’n 9000 medewerkers tewerk, in een diversiteit van jobs.

Wil jij graag werken bij een partner van de Taborgroep? Check alvast de openstaande vacatures in social profit en onderwijs

Scholen & Onderwijsinstellingen

De Taborgroep ondersteunt jouw organisatie in niet-kernprocessen via netwerking, consult, opleiding en innovatie. We geven ondersteuning bij strategische uitdagingen en lastige beslissingen. Als autonome partnerorganisatie bouw je mee aan een sterk organisatienetwerk. 

Mogelijkheden en voorwaarden voor partnerschap verkennen? Contacteer Mieke, de netwerkdirecteur van de Taborgroep.

Social Start-ups

Onderwijs en social profit zijn groeimarkten voor innovatie, gaf Omar Mohout onlangs aan tijdens een van onze inspiratieavonden. Haal jij ons uit onze comfortzone met een baanbrekend idee? Of ben je op zoek naar critical friends? We beloven het, we zullen én critical en friendly zijn. Scale-up en zoek naar support in HR, finance, bouwen, ICT, samen-aankoop en communicatie.  

Mogelijkheden verkennen? Contacteer Mieke, de netwerkdirecteur van de Taborgroep.

Kennispartners

De Taborgroep is een dynamisch netwerk. Op verschillende domeinen zijn we vernieuwers in onze sector. We werken evidence én practise based. Onze evidentie halen we uit onderzoek en uit praktijkervaring. Niets zo praktisch als een goeie theorie. En uit een goede praktijk kan veel theorie gedetecteerd worden.  

Ben je op zoek naar een praktijkgerichte partner, met een breed netwerk in onderwijs en social profit? Of wil je meewerken aan een bepaald project of thema? Bekijk het overzicht van alle lopende innovatieprojecten. 

Contacteer Mieke voor meer informatie.