Intervisie voor vertrouwenspersonen

LN vertrouwenspersonen
05mrt

Als vertrouwenspersoon dien je jaarlijks deel te nemen aan één intervisiemoment. De intervisie bevat een inhoudelijk deel waarin een thema wordt behandeld. Het tweede deel staat in het teken van 'supervisie' en dan ligt het accent op besprekingen van casussen die de deelnemers aanbrengen. Twee momenten liggen vast in het voorjaar. Later komen er nog twee intervisiemomenten bij in het najaar 2024. 

In het voorjaar kan jij je inschrijven voor de intervisie op:

  • dinsdag 5 maart van 08u30-12u00,
    of
  • donderdag 13 juni van  08u30-12u00.

Beide momenten gaan door in het Netwerkhuis van de Taborgroep, Molenaarsstraat 26, 9000 Gent en worden begeleid door Marleen Mertens (IDEWE).

Per intervisiemoment kunnen maximum 15 personen deelnemen. 

Interesse? Schrijf je enkel in voor de intervisie die voor jou past. Eenmaal ingeschreven, rekenen wij op je aanwezigheid (gezien het beperkt aantal plaatsen).
Zijn alle intervisiemomenten volzet, plaats jou dan op de wachtlijst. Komt er een plaatsje vrij, dan word je ervan op de hoogte gebracht. Staat er voor jou geen passende datum bij, stuur een mail naar Hilde.Claeys@tabor.be.

LET OP: schrijf je in voor een collega, vermeld dan correct de naam en het e-mailadres van die collega. Achteraf wordt het vormingsattest opgemaakt en verstuurd naar de opgegeven contactgegevens.

Ik help je graag

HIlde Claeys
Hilde Claeys