O2 - "Oplossingsgericht", hoe zo? (introductie)

oplossingsgericht
25apr

Begeleiding: Hannelore Volckaert, Taborgroep

Datum: donderdag 25 april 2024 - 09u30-12u30

Locatie: Netwerkhuis Taborgroep

Oplossingsgericht werken is een krachtig kader om met mensen, groepen, teams, organisaties aan de slag te gaan. Wie ‘oplossingsgericht’ werkt met mensen, gaat vooral uit van positieve en werkbare assumpties over mensen. Radicaal, fundamenteel respectvol én dus ontzettend krachtig. Wie op deze manier aan de slag gaat, merkt snel de grote impact op de daadkracht en het zelfsturend vermogen van mensen. 

Oplossingsgericht werken helpt individuen, groepen, teams, organisaties om (weer) grip te krijgen op de situatie, met focus op wat écht effectief is. Hierdoor kom je met oplossingsgericht werken in kortere tijd en met minder energieverlies tot gewenste resultaten. 

Wil je komen proeven? Ben je benieuwd naar wat het is? Wil je graag een introductie of een opfrissing? Heb je nog veel vragen? 
Welkom!

Deelnemen: 

  • Partners: GRATIS
  • Niet-partners kunnen enkel deelnemen op aanvraag (hilde.claeys@tabor.be) en mits betaling.

Eenmaal ingeschreven, bij annulering binnen 14 dagen vóór aanvang van de opleiding, geldt een annuleringskost van € 50, ongeacht de reden van afwezigheid.  Deze kost komt te vervallen als je zelf voor een vervanger zorgt die jouw plek inneemt.

Ik help je graag

HIlde Claeys
Hilde Claeys