Competitie

competitie

Wil je in je organisatie de daken vernieuwen? Zijn er nieuwe lokalen nodig? Voor werken van dergelijke omvang dien je als organisatie zelf een overheidsopdracht uit te schrijven, en mag je geen beroep doen op samenaankopen in het netwerk. Een taak die veel tijd en expertise vraagt. Het team samen-aankoop verkende daarom een nieuwe werkwijze : de mini-competitie.

De Taborgroep publiceerde eind 2017 de overheidsopdracht ‘elektriciteitswerken’. Verschillende leveranciers dienden hun offerte in. Aan de hand van vooropgestelde criteria werden 2 ondernemingen uitgekozen. 

En wat als je zelf elektriciteitswerken wil laten uitvoeren? Partnerorganisatie College ten Doorn wil op hun hele site databekabeling voorzien, een groot project dus. Zij nodigden de 2 leveranciers uit voor een plaatsbezoek om de werken in detail te overlopen. Nadat ze gedetailleerde offertes ontvangen, kan College ten Doorn met behulp van het studiebureau prijzen vergelijken en de meest geschikte leverancier kiezen.

 

 

De Taborgroep gaat heel gericht te werk en vraagt bij elke organisatie hun noden na

Dirk Snebbout

Dirk Snebbout verduidelijkt: ‘De ondersteuning van de Taborgroep zorgt ervoor dat ik professioneler kan werken. Het team samen-aankoop gaat heel gericht te werk en vraagt bij elke organisatie na wat hun noden zijn om zo een inventaris op te maken. Zij zaten bovendien mee aan tafel met de ontwerper en het studiebureau, wat maakt dat wij geen voorstellen aanvaarden boven ons budget.’ 

Eind 2018 werden door de Taborgroep nog 2 nieuwe dossiers gepubliceerd in mini-competitie, nl. voor afwerkingswerkzaamheden en onderhoud daken.

Meer weten? Contacteer het team Samen-aankoop.

Partners in dit verhaal:

Ik help je graag

Adinda
Adinda Taelman