KBK maakt gebruik van onze samenaankoopcontracten ‘bouw’

samenaankoop daken

In september 2019 is Evie gestart in haar nieuwe functie van ’stafmedewerker infrastructuur’ bij de Katholieke Basisscholen Kortrijk, kortweg KBK. Haar kerntaken: opvolgen van de lopende werven en als een goede huisvader (of -moeder) waken over de gebouwen van de KBK-scholen. 

Taborgroep ondersteunt Evie door concrete handvaten aan te reiken, subsidiekanalen maximaal te onderzoeken, een klankbord te zijn voor alle vragen en door het aanbieden van een aantal samenaankoopcontracten ‘bouw’.

Deze contracten zijn het resultaat van de samenwerking tussen de collega’s van de teams Duurzame Infrastructuur en Samenaankoop en volledig conform de wetgeving op overheidsopdrachten afgesloten. Op deze manier kan elke partner op een eenvoudige manier offertes vragen voor uit te voeren werken zonder te moeten beschikken over een uitgebreide kennis van de wetgeving op overheidsopdrachten. Partners hebben daardoor meer zekerheid over de kwaliteit van de uitvoering én over de correctheid van prijzen. Door de kracht van het volume in te zetten, zijn de prijzen immers 'scherp concurrentieel'. De aannemers zelf winnen ook: er is werkzekerheid, garantie van betaling en performante opvolging. Een triple win dus. 

Ik ben blij dat ik met mijn vragen bij Taborgroep terecht kan. Het helpt mij mijn job beter uit te voeren. Ik win massa's tijd door niet telkens zelf alles te moeten uitzoeken. En de collega's en leerlingen, die zien het veranderen. Want zeg nu zelf, wie wil niet in een degelijke, onderhouden school leren en leven? 

Evie, stafmedewerker infrastructuur KBK

Evie is vandaag ruim 9 maanden actief voor KBK en de eerste mini-competities tussen aannemers lopen. Een concrete stap in het onderhouden en verbeteren van de KBK-gebouwen. 

Wil je meer weten? Ondersteuning nodig? Contacteer adviseur Lieve Dierckx

Partners in dit verhaal:

Ik help je graag

Lieve Dierckx
Lieve Dierckx