O2 - Innerlijke rust: ontdek yin yoga & yoga nidra

yin yoga
24apr

Begeleiding: Elise T'Hooft, My Inner Sparkle

Datum: woensdag 24 april 2024 - 09u30-12u30

Locatie: Netwerkhuis Taborgroep

Heb je nood aan een moment voor jezelf? Kom dan kennismaken met yin yoga en yoga nidra. Dit zijn twee zachte, meditatieve vormen van yoga waarbij je gaat vertragen, verstillen en in verbinding komt met jezelf.

Bij yin yoga houd je gedurende een langere tijd een bepaalde houding aan, dit beïnvloedt zowel ons lichaam als onze mind. Je hoeft geen yoga-ervaring te hebben of bijzonder flexibel te zijn om hieraan deel te nemen. Bij yoga nidra blijf je de hele tijd in een ontspannende houding liggen en word je meegenomen in een diepe meditatie met als doel om volledig te ontspannen.

Tijdens deze sessie leer je verschillende houdingen aan die je ook thuis kan beoefenen. Na afloop ontvang je een overzicht van deze houdingen."

Het is aanbevolen om comfortabele kleding en warme sokken te dragen. Als deelnemer breng je een yogamatje, deken en kussen mee.

Deelnemen: 

  • Partners: GRATIS
  • Niet-partners kunnen enkel deelnemen op aanvraag (hilde.claeys@tabor.be) en mits betaling.

Eenmaal ingeschreven, bij annulering binnen 14 dagen vóór aanvang van de opleiding, geldt een annuleringskost van € 50, ongeacht de reden van afwezigheid.  Deze kost komt te vervallen als je zelf voor een vervanger zorgt die jouw plek inneemt. 

Ik help je graag

HIlde Claeys
Hilde Claeys