O2 - Snel en efficiënt stress & spanning loslaten met TRE

TRE
22apr

Begeleiding: Karin Nolmans - DialoogPlus

Datum: maandag 22 april 2024 - 09u00-16u30

Locatie: Netwerkhuis Taborgroep

Angst, boosheid, verdriet, stress en trauma laten sporen na die zich onbewust opstapelen in je spieren. Dat leidt tot klachten zoals rugpijn, schouder- en nekpijn, darmklachten of slapeloosheid.

TRE - Tension & Trauma Release Exercises - zijn een serie oefeningen om deze chronisch aanwezige spanning op een lichte fysieke manier te ontladen. TRE is een fantastische techniek, omdat het zo eenvoudig, veilig en effectief is om spanning en stress los te laten. Het helpt jou om terug rustig te worden en in evenwicht te komen. Je kan TRE ook preventief doen.

Praten tijdens de workshop hoeft niet als je daar geen zin in hebt. Gewoon de oefeningen doen en je lichaam doet het werk voor jou. Felle gevoelens worden zo getemperd en vinden een andere weg naar buiten. Nadien voel jij je heerlijk ontspannen.

Deze dag is voor iedereen die een manier wil vinden om eigen dagelijkse stress te verminderen. Door actieve deelname ervaar je zelf de effecten en de kracht van TRE. Je hoeft niet sportief of lenig te zijn. De oefeningen zijn aanpasbaar op elk niveau.

Draag losse kledij en breng een matje, een deken en/of kussen mee.

Deelnemen

  • Partners: GRATIS
  • Niet-partners kunnen enkel deelnemen op aanvraag (hilde.claeys@tabor.be) en mits betaling.

Eenmaal ingeschreven, bij annulering binnen 14 dagen vóór aanvang van de opleiding, geldt een annuleringskost van € 50, ongeacht de reden van afwezigheid.  Deze kost komt te vervallen als je zelf voor een vervanger zorgt die jouw plek inneemt. 

Ik help je graag

HIlde Claeys
Hilde Claeys