Opleiding junior leidinggevende

jr leidinggeven
06nov

Jij aan de slag als leidinggevende, met tips en tools.

In de opleiding krijg je geen 'les', maar ga je meteen aan de slag. 

‘Kan je studeren voor leidinggevende?’ - het zou een vraag uit een kindermond kunnen zijn. Het antwoord is weliswaar genuanceerd maar toch negatief: hét diploma daarvoor bestaat niet. 

In scholen en sociale ondernemingen is leiding geven een rol die een diverse invulling krijgt maar ook op verschillende manieren gestalte krijgt. Veel mensen … rollen er in. En dan ga je aan de slag, je zet jouw talenten in en schaaft andere punten bij, en voor je het weet ben je al snel een of meerdere jaren verder. 

In de Taborgroep kan je jaarlijks een compacte, intense, geïntegreerde, driedaagse residentiële opleiding 'leiding geven' volgen, toegankelijk voor directies, diensthoofden, teamcoaches, en dergelijke die maximaal drie jaar in hun rol aan de slag zijn. 

Uit een aanbod van 12 workshops stel je je eigen programma-lijn op. Er zit een helder kader rond leidinggeven achter, binnen een waardegerichte organisatie. Je krijgt handvaten, brillen, tools om onmiddellijk mee aan de slag te gaan. Op voorhand dagen we je al uit om stil te staan bij jouw leerdoelen aan de hand van een intakegesprek: een consultant die de workshops begeleidt zit samen met jou en jouw leidinggevende. 

Welke inhoud komt allemaal aan bod? Denk aan workshops over: 

  • visie op leidinggeven én mijn stijl van leiding geven 
  • zelfzorg 
  • teamontwikkeling 
  • een feedbackcultuur samen maken 
  • omgaan met weerstand 
  • en vele andere 

Wanneer? Van woensdag 6 november (start:16u30) tot en met vrijdag 8 november 2024 (einde: 16u)

Waar? Ter Helme, Kinderlaan 49-51, 8670 Oostduinkerke

Wat kost dit? (genoemde prijzen zijn onderhevig aan mogelijke prijsstijgingen van de accommodatie)

  • Deelnemers uit de partnerorganisaties: € 290
  • Niet-partners: € 890

Bij annulatie binnen 14 dagen vóór aanvang van de opleiding wordt het inschrijvingsbedrag in rekening gebracht. Deze kost komt te vervallen als je zelf voor een vervanger zorgt die jouw plek inneemt. 

Ik help je graag

E. L.
Eva Lemay