Heb je plannen of ideeën om van eten opnieuw een feest te maken?

Vegetarisch koken

Als je het je patiënten, bewoners, leerlingen of gasten vraagt, is het eetmoment het hoogtepunt van de dag. Ze gebruiken deze pauze niet alleen om hun sociale contacten te versterken maar ook om even rust te nemen en hun zintuigen te prikkelen. Naar dit moment wordt steevast reikhalzend uitgekeken. En wij willen allemaal deze hooggespannen verwachtingen invullen…

Hoe? O.a. door:

  • Originele vegetarische recepten op de menu te plaatsen. Voel je dat jouw vegetarisch aanbod of kennis van de vegetarische keuken nog wat gekruid kan worden?

Partnerorganisaties die interesse hebben om samen met Adinda opleiding/toelichting vegetarisch koken te volgen, vul dit formulier dan in. Wij zorgen voor een gratis opleiding/toelichting! Deze zal doorgaan in juni 2022 – concrete datum volgt.

 

  • Deel te nemen aan “Eten is een Feest” – Award. Initiatief van Java Foodservice in samenwerking met Unilever Food Solutions! Hun gezamenlijk doel is om van elke maaltijd een feestelijk moment te maken en tegelijk de chefs en medewerkers die elke dag hiervoor inzetten te belonen. Laat hen weten hoe jij met je team het welzijn van jullie patiënten, leerlingen op culinair willen verbeteren!

Dien snel jullie idee in en wie weet wordt jouw project geselecteerd door de jury. Bovendien krijgt elke deelnemende organisatie sowieso een Celebration Box twv 100,00€ boordevol heerlijke verwennerijen voor het hele team!

En je wordt uitgenodigd op een schitterend event dat zal plaatsvinden op 22 september. Dat wordt een onvergetelijke avond met inspirationele sprekers, de Award uitreiking, drank en hapjes. Een avond die je niet wil missen!

Download hier het inschrijvingsformulier(invulbaar Word-document), vul het in en stuur het vóór 31/07/2022 naar award@etenisfeest.be

Veel succes! 

Ik help je graag

Adinda
Adinda Taelman