FFT-Bouwen en verbouwen - Niels Baeck

FFT
10jul

Eind maart en daarna eind mei hadden we een beleidsdag gepland. Die kon niet doorgaan. Maar we hebben jouw mening nodig! Een beleidsplan voor het netwerk, dat maak je namelijk samen. Daarom een andere aanpak: kies je BUBBEL, duik in een thema en zeg je gedacht!

 Iedereen heeft het druk, en lange termijn plannen van de Taborgroep staan waarschijnlijk niet op nr. 1 van je todo-lijst. Wat we vragen van jou, is max. 2u tijd: max. een half uur voorbereiding, anderhalf uur interactie, met een kleine groep van collega’s die ook over hetzelfde topic willen van gedachten wisselen. We doen het zo:

  1. Onze fantastische, wendbare experten hebben voor jou één en ander in petto: via een kort videofragment, een artikel, een blog, een … geven ze, binnen hun domein, hun visie op de toekomst. Post Corona, en ook verder. De horizon ligt ergens richting 2025 .

  2. Een interactieve bubbelsessie, met een kleine groep over dit topic, meestal online (via MS teams) . Centrale vraag: welke ontwikkelingen zijn belangrijk voor het netwerk van de Taborgroep? Waar moeten we op inzetten, en hoe kan dat er dan uitzien?

  Schrijf je hier in!

Bouwen en verbouwen - 10 juli om 10u30 - 12u
Niels Baeck – Partner EVR architecten
(datum to be confirmed – eind juni begin juli op een dinsdag NM of vrijdag VM)

Hoe bouwen we in de toekomst? Wat komt er op ons af? Heeft de Coronacrisis een impact? En de klimaatcrisis? Waar maken we als Taborgroep het verschil in bouwen en verbouwen? Aan de hand van concrete ideeën, evoluties in wetgeving en richtingen onderzoeken we de kansen in ons domein.

Ik help je graag

Brecht De Schepper
Brecht De Schepper