Humival bouwt voor meer - én met - comfort

Humival3

Humival vzw bereidt zijn infrastructuur voor op de toekomst. Samen met Taborgroep en Pathmakers werken we aan een nieuwbouw. Marc Sercu, directeur Humival, vertelt er graag meer over.

De Taborgroep begeleidde ons in de voorbereidingen, waardoor we, zowel bouwtechnisch als financieel, zicht hadden op onze huidige situatie en onze toekomstige mogelijkheden.

Met die info kon Pathmakers het bouwproject opstarten. Pathmakers ontzorgt ons door de opvolging van het project, financiert het gebouw en zal 30 jaar de eigenaar blijven, maar dankzij nauw overleg zijn we zeker dat het aan al onze wensen zal voldoen.

Pathmakers zorgt er voor dat zorgorganisaties hun bouwdossier kunnen realiseren, zonder kopzorgen.

Marc Sercu, directeur Humival

We stelden M4-architecten aan en zo kreeg de toekomstige infrastructuur concreet vorm. In 2021 werden enkele belangrijke stappen gezet: we kregen onze subsidiebelofte van VIPA, Pathmakers zorgde voor de omgevingsvergunning en startte de aanstelling van aannemers.  

Het is onze hoop om tegen de zomer van 2022 de eerste steen te kunnen leggen en een dik jaar later het nieuwe gebouw in gebruik te kunnen nemen. 

We kijken er samen met jou naar uit, Marc!

Dit is een partnerverhaal van